Sub Kurczak w stylu Rotisserie w SUBWAY®!
Łagodne, soczyste mięso z nutą dobrze wyselekcjonowanych przypraw podkręcających jego smak. Oto główny bohater nowego sandwicza, który wiosną pojawił się w restauracji SUBWAY®. Kurczak w stylu Rotisserie pozostanie w menu do 4 lipca i będzie cieszyć swoim smakiem miłośników delikatnego mięsa.
Restauracje Subway® przedstawiają nowego sandwicza z oferty limitowanej czasowo, przyrządzonego z białym mięsem z kurczaka. To pełna smaku propozycja, doskonała do zabrania np. na wiosenny piknik w gronie przyjaciół. Chociaż gwiazdą tego suba są kawałki gotowanego kurczaka, to nie można pominąć jego pozostałych składników. Pierwszym krokiem do skomponowania idealnego suba jest wybór pieczywa – niezależnie od ulubionego, zawsze świeżo wypieczonego. Ciemne, jasne, a może z miodową posypką? Następnie do suba trafiają kawałki kurczaka, a na nich plasterki sera. Całość zostaje podgrzana, a po tym do swojego sandwicza można dobrać ulubione warzywa. Sałata, pomidory, ogórki, ogórki konserwowe, papryka, oliwki, cebula i papryczki jalapeño wzbogacą jego smak. Na koniec wybrany sos (rekomendowany to Ranch) i przyprawy. Gotowe!